Psycholoog

Mijn naam is Ruth de Heer-Verboom. Ik ben een enthousiast en betrokken psycholoog en zie mijn werk als een groot voorrecht. Ik vind het belangrijk om u goed te begrijpen en zal mij zoveel mogelijk inleven in uw positie. Na zeven jaar ervaring binnen twee grootschalige GGZ organisaties waar ik de postdoctorale GZ opleiding heb mogen afronden, maak ik nu de bewuste keuze om binnen mijn eigen praktijk op een kleinschaliger en persoonlijkere wijze te kunnen behandelen. Aandacht en ruimte voor u als persoon staan daarbij hoog in het vaandel.

Opleidingen

2003 – 2009 Bachelor en master Klinische Psychologie, Universiteit Utrecht
2009 Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie, RINO
2010 Traineeship HSK Groep, Cure and Care Development
2012 – 2014 Postdoctorale opleiding tot GZ Psycholoog, Rijksuniversiteit Groningen
2014 Opleiding tot basistherapeut EFT, Cruciaal
2015 – Feb. 2016 EMDR basisopleiding, Nederlands EMDR Instituut

Werkervaring

2006 – 2008 Pedagogisch medewerker bij Stichting Timon. Begeleiden en coachen van uit huis geplaatste jongeren.
2008 – 2010 Psycholoog bij PsyQ Utrecht. Behandeling van ADHD bij volwassenen, angst en stemmingsklachten.
2010 – 2015 Psycholoog bij HSK Groep. Diagnostiek en behandeling van onder andere werkgerelateerde klachten, behandeling van angst en stemmingsklachten, assertiviteitstraining, coaching, supervisie van junior-collega's en begeleiden van re-integratietrajecten.
2015 – heden Psycholoog bij Psychologiepraktijk Houten (voorheen Doorn). Behandeling van overspannenheid, burn-out, paniekklachten, overmatig piekeren, dwangklachten, sociale angst, depressie, verwerken van traumatische ervaringen en relatieproblemen.